Blog

Beter presteren met sportondergoed!

  • Geplaatst op
Beter presteren met sportondergoed!

Sporten met nat ondergoed is voorgoed verleden tijd. Er zijn tegenwoordig speciale sportonderbroeken en (onder) shirts en hemden beschikbaar voor sporters en wandelaars. Goed sportondergoed zorgt voor een droog en comfortabel gevoel; beter en langer presteren dus! Lees hier verder over de voordelen en de verschillende soorten. Mocht je persoonlijk en advies op maat willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Een fietsbroek met zeem; fietsen zonder zadelpijn?

  • Geplaatst op
Een fietsbroek met zeem; fietsen zonder zadelpijn?

Kun je zadelpijn voorkomen? Wij denken van wel en adviseren daarom te investeren in een goede fietsbroek met een goed passende zeem voor jouw specifieke anatomie en intensiteit. Met een goede fietsbroek en zeem voorkom je veel ongemak en irritatie en presteer je beter en langer. Er zijn verschillende soorten broeken voor dames en heren beschikbaar met verschillende soorten zemen. Lees hier verder over de voordelen, de verschillen en ons advies. Mocht je persoonlijk en advies op maat willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Het beste thermoshirt voor fietsers

  • Geplaatst op
Het beste thermoshirt voor fietsers

Onder je fietsshirt draag je bij voorkeur een goed en speciaal fiets-thermoshirt. Dat speciale shirt voorkomt dat je lichaam teveel afkoelt of te warm wordt. Hierdoor blijven je prestaties ook beter en langer op pijl. Er zijn verschillende soorten shirts voor dames en heren beschikbaar. Lees ons blog over de voordelen, de verschillen en ons advies. Mocht je persoonlijk en advies op maat willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Craft baselayer keuzehulp

  • Geplaatst op
Craft baselayer keuzehulp

Craft is al ruim 40 jaar specialist in het ontwerpen en maken van superieure baselayers of thermokleding. Inmiddels zijn er verschillende categorieën en typen die elk weer geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Craft onderscheidt 3 categorieën: De ‘Stay Cool’ voor warme condities, de ‘Be Active’ voor milde tot koude condities en de ‘Keep Warm’ voor koude tot zeer koude condities. Binnen de categorieën zijn er verschillende typen beschikbaar naar gelang de intensiteit van de inspanning. Ken je de condities en de verwachte intensiteit? Dan maakt Craft de keuze voor de juiste baselayer eenvoudig. Lees het blog verder over de verschillende soorten. Mocht je advies willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl) voor vragen of advies op maat. Wij reageren snel!

Schaatskleding voor natuurijs

  • Geplaatst op
Schaatskleding voor natuurijs

De mogelijkheid om te schaatsen op natuurijs komt in Nederland zelden voor. Schaatsevenementen op natuurijs in het buitenland worden steeds populairder. Een goede voorbereiding op zo’n evenement in de koude buitenlucht is het halve werk. Check daarom ook je schaatskleding en zorg voor goede en betrouwbare kleding die je lijf voldoende bescherming biedt tegen kou en wind en snel veranderende omstandigheden. Zodoende is je alternatieve Elfstedentocht al voor de helft succesvol afgelegd. Lees verder voor tips en adviezen over de juiste (natuurijs) schaatskleding. Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl) indien je vragen hebt of advies op maat wilt ontvangen. Wij reageren snel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »