Blog

Craft baselayer keuzehulp

  • Geplaatst op
Craft baselayer keuzehulp

Craft is al ruim 40 jaar specialist in het ontwerpen en maken van superieure baselayers of thermokleding. Inmiddels zijn er verschillende categorieën en typen die elk weer geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Craft onderscheidt 3 categorieën: De ‘Stay Cool’ voor warme condities, de ‘Be Active’ voor milde tot koude condities en de ‘Keep Warm’ voor koude tot zeer koude condities. Binnen de categorieën zijn er verschillende typen beschikbaar naar gelang de intensiteit van de inspanning. Ken je de condities en de verwachte intensiteit? Dan maakt Craft de keuze voor de juiste baselayer eenvoudig. Lees het blog verder over de verschillende soorten. Mocht je advies willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl) voor vragen of advies op maat. Wij reageren snel!

Schaatskleding voor natuurijs

  • Geplaatst op
Schaatskleding voor natuurijs

De mogelijkheid om te schaatsen op natuurijs komt in Nederland zelden voor. Schaatsevenementen op natuurijs in het buitenland worden steeds populairder. Een goede voorbereiding op zo’n evenement in de koude buitenlucht is het halve werk. Check daarom ook je schaatskleding en zorg voor goede en betrouwbare kleding die je lijf voldoende bescherming biedt tegen kou en wind en snel veranderende omstandigheden. Zodoende is je alternatieve Elfstedentocht al voor de helft succesvol afgelegd. Lees verder voor tips en adviezen over de juiste (natuurijs) schaatskleding. Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl) indien je vragen hebt of advies op maat wilt ontvangen. Wij reageren snel!

Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

  • Geplaatst op
Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

Met de nieuwe Craft Active Intensity baselayers vult Craft het ‘vacante’ gat tussen de Active Comfort en Active Extreme 2.0 lijn. De Intensity is een baselayer of sportshirt dat je draagt bij hoog intensieve inspanningen in milde tot koude omstandigheden. Het heeft een ‘bodymapped’ structuur, een atletische ‘fit’ en is goed ademend voor een fantastisch goed temperatuur management. Het shirt is naast het gebruik als thermoshirt, uitstekend geschikt als apart sportshirt. De Intensity lijkt de grote favoriet te worden voor hardlopers, fietsers en wintersporters. Taurusoutdoor.nl heeft een brede collectie thermokleding en sportkleding van Craft voor buitensporters. Zit je maat er niet bij of heb je liever toch een ander soort, type of kleur? Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Waarom moet je ondershirts dragen tijdens het sporten?

  • Geplaatst op
Waarom moet je ondershirts dragen tijdens het sporten?

Ondershirts, baselayers of thermoshirts zijn tegenwoordig een ‘must-have’ voor fanatieke en minder fanatieke sporters en actievelingen. Door de constructie en het juiste gebruik van deze shirts droogt je lijf snel en wordt vocht snel getransporteerd. Doordat je lijf koeler blijft in warme omstandigheden en de warmte op koude dagen beter vasthoudt, presteer je beter en langer. Ondershirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, diktes, maten, kleuren en afhankelijk van de intensiteit. De shirts zijn zeer geschikt voor gebruik onder een sportshirt of fietsshirt of gewoon als apart sportshirt. Wij hebben een brede collectie shirts van de specialisten zoals ‘Craft Sportswear’ en ‘Kari Traa’ (winter) thermokleding voor dames.

Nieuwe verkoelende shirts van Craft Sportswear

  • Geplaatst op
Nieuwe verkoelende shirts van Craft Sportswear

Opnieuw weet Craft Sportswear ons te verassen met de introductie van nieuwe verkoelende sporthirts. Na de succesvolle introductie van de nieuwe ‘Active Extreme 2.0’ serie, volgt nu de ‘Cool Comfort’ en ‘Cool Intensity’ voor indoor gebruik of buiten tijdens warme dagen. De ‘Comfort’ en ‘Intensity’ zijn nog beter afgestemd op de intensiteit van de activiteit (of sport) van de gebruiker. De ‘Cool Comfort’ voor gebruik tijdens gemiddeld intensieve inspanningen en de ‘Cool Intensity’ voor hoog intensieve inspanningen in warme omstandigheden. De uitvinders van functionele sportkleding en onderkleding zijn er wederom in geslaagd een innovatief shirt te maken dat nog beter ventileert en nog sneller vocht afvoert.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »