Blog

Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

  • Geplaatst op
Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

Met de nieuwe Craft Active Intensity baselayers vult Craft het ‘vacante’ gat tussen de Active Comfort en Active Extreme 2.0 lijn. De Intensity is een baselayer of sportshirt dat je draagt bij hoog intensieve inspanningen in milde tot koude omstandigheden. Het heeft een ‘bodymapped’ structuur, een atletische ‘fit’ en is goed ademend voor een fantastisch goed temperatuur management. Het shirt is naast het gebruik als thermoshirt, uitstekend geschikt als apart sportshirt. De Intensity lijkt de grote favoriet te worden voor hardlopers, fietsers en wintersporters. Taurusoutdoor.nl heeft een brede collectie thermokleding en sportkleding van Craft voor buitensporters. Zit je maat er niet bij of heb je liever toch een ander soort, type of kleur? Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Waarom moet je ondershirts dragen tijdens het sporten?

  • Geplaatst op
Waarom moet je ondershirts dragen tijdens het sporten?

Ondershirts, baselayers of thermoshirts zijn tegenwoordig een ‘must-have’ voor fanatieke en minder fanatieke sporters en actievelingen. Door de constructie en het juiste gebruik van deze shirts droogt je lijf snel en wordt vocht snel getransporteerd. Doordat je lijf koeler blijft in warme omstandigheden en de warmte op koude dagen beter vasthoudt, presteer je beter en langer. Ondershirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, diktes, maten, kleuren en afhankelijk van de intensiteit. De shirts zijn zeer geschikt voor gebruik onder een sportshirt of fietsshirt of gewoon als apart sportshirt. Wij hebben een brede collectie shirts van de specialisten zoals ‘Craft Sportswear’ en ‘Kari Traa’ (winter) thermokleding voor dames.

Nieuwe verkoelende shirts van Craft Sportswear

  • Geplaatst op
Nieuwe verkoelende shirts van Craft Sportswear

Opnieuw weet Craft Sportswear ons te verassen met de introductie van nieuwe verkoelende sporthirts. Na de succesvolle introductie van de nieuwe ‘Active Extreme 2.0’ serie, volgt nu de ‘Cool Comfort’ en ‘Cool Intensity’ voor indoor gebruik of buiten tijdens warme dagen. De ‘Comfort’ en ‘Intensity’ zijn nog beter afgestemd op de intensiteit van de activiteit (of sport) van de gebruiker. De ‘Cool Comfort’ voor gebruik tijdens gemiddeld intensieve inspanningen en de ‘Cool Intensity’ voor hoog intensieve inspanningen in warme omstandigheden. De uitvinders van functionele sportkleding en onderkleding zijn er wederom in geslaagd een innovatief shirt te maken dat nog beter ventileert en nog sneller vocht afvoert.

Wintersport? Thermokleding!

  • Geplaatst op
Wintersport? Thermokleding!

We gaan tegenwoordig goed voorbereid op wintersport; winterbanden op de auto, skiën of boarden doen we met een helm op, mooie bochten draaien we op Carve ski’s en off-piste gaan we op blitse Snowboards. Vergeten we de basis niet? Goede thermokleding zoals baselayers en midlayers moeten onderdeel zijn van een moderne wintersportuitrusting en garanderen goede prestaties en een comfortabel gevoel tijdens alle (weer) omstandigheden.

Wat betekent waterdichte kleding?

  • Geplaatst op
Wat betekent waterdichte kleding?

Er bestaat veel verwarring over de waterdichtheid van kleding. Er worden veel verschillende benamingen gebruikt zoals waterproof, waterbestendig, waterresistant et cetera, die niet allemaal even duidelijk zijn. Wij proberen hierbij uitleg te geven over de verschillende termen en het meten van de mate van waterdichtheid van onze kleding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »