Blog

Een fietsbroek met zeem; fietsen zonder zadelpijn?

  • Geplaatst op
Een fietsbroek met zeem; fietsen zonder zadelpijn?

Kun je zadelpijn voorkomen? Wij denken van wel en adviseren daarom te investeren in een goede fietsbroek met een goed passende zeem voor jouw specifieke anatomie en intensiteit. Met een goede fietsbroek en zeem voorkom je veel ongemak en irritatie en presteer je beter en langer. Er zijn verschillende soorten broeken voor dames en heren beschikbaar met verschillende soorten zemen. Lees hier verder over de voordelen, de verschillen en ons advies. Mocht je persoonlijk en advies op maat willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Het beste thermoshirt voor fietsers

  • Geplaatst op
Het beste thermoshirt voor fietsers

Onder je fietsshirt draag je bij voorkeur een goed en speciaal fiets-thermoshirt. Dat speciale shirt voorkomt dat je lichaam teveel afkoelt of te warm wordt. Hierdoor blijven je prestaties ook beter en langer op pijl. Er zijn verschillende soorten shirts voor dames en heren beschikbaar. Lees ons blog over de voordelen, de verschillen en ons advies. Mocht je persoonlijk en advies op maat willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Craft baselayer keuzehulp

  • Geplaatst op
Craft baselayer keuzehulp

Craft is al ruim 40 jaar specialist in het ontwerpen en maken van superieure baselayers of thermokleding. Inmiddels zijn er verschillende categorieën en typen die elk weer geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Craft onderscheidt 3 categorieën: De ‘Stay Cool’ voor warme condities, de ‘Be Active’ voor milde tot koude condities en de ‘Keep Warm’ voor koude tot zeer koude condities. Binnen de categorieën zijn er verschillende typen beschikbaar naar gelang de intensiteit van de inspanning. Ken je de condities en de verwachte intensiteit? Dan maakt Craft de keuze voor de juiste baselayer eenvoudig. Lees het blog verder over de verschillende soorten. Mocht je advies willen hebben? Stuur ons een email: (klantenservice@taurusoutdoor.nl) voor vragen of advies op maat. Wij reageren snel!

Schaatskleding voor natuurijs

  • Geplaatst op
Schaatskleding voor natuurijs

De mogelijkheid om te schaatsen op natuurijs komt in Nederland zelden voor. Schaatsevenementen op natuurijs in het buitenland worden steeds populairder. Een goede voorbereiding op zo’n evenement in de koude buitenlucht is het halve werk. Check daarom ook je schaatskleding en zorg voor goede en betrouwbare kleding die je lijf voldoende bescherming biedt tegen kou en wind en snel veranderende omstandigheden. Zodoende is je alternatieve Elfstedentocht al voor de helft succesvol afgelegd. Lees verder voor tips en adviezen over de juiste (natuurijs) schaatskleding. Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl) indien je vragen hebt of advies op maat wilt ontvangen. Wij reageren snel!

Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

  • Geplaatst op
Nieuw van Craft: de Active Intensity baselayer

Met de nieuwe Craft Active Intensity baselayers vult Craft het ‘vacante’ gat tussen de Active Comfort en Active Extreme 2.0 lijn. De Intensity is een baselayer of sportshirt dat je draagt bij hoog intensieve inspanningen in milde tot koude omstandigheden. Het heeft een ‘bodymapped’ structuur, een atletische ‘fit’ en is goed ademend voor een fantastisch goed temperatuur management. Het shirt is naast het gebruik als thermoshirt, uitstekend geschikt als apart sportshirt. De Intensity lijkt de grote favoriet te worden voor hardlopers, fietsers en wintersporters. Taurusoutdoor.nl heeft een brede collectie thermokleding en sportkleding van Craft voor buitensporters. Zit je maat er niet bij of heb je liever toch een ander soort, type of kleur? Stuur ons een email (info@taurusoutdoor.nl). Wij reageren snel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »