Buiten sporten of actief? Niet zonder een BUFF®

  • Geplaatst op
Buiten sporten of actief? Niet zonder een BUFF®

Sport je vaak buiten, werk je buiten of ben je gewoon vaak buiten actief? Nooit meer de deur uit zonder BUFF®! Waarom? Bescherm je hoofd en nek tegen felle zon en schadelijke UV straling, voer transpiratie vocht af, hou je hoofd droog en koel, hou warmte vast op koude dagen en bescherm je huid tegen insecten. De multifunctionele hoofd- en nekbeschermers zijn licht in gewicht en compact op te vouwen en mee te nemen. Hip, modern en unieke designs!

25 jaar innovatie in het jaar 2017!

In 2017 is het 25 jaar geleden dat de rebel en non-conformist Joan Rojas uit Barcelona (Spanje) de eerste buisvormige hoofdbescherming ontwierp in de garenfabriek van zijn ouders. Joan was gek op motorrijden in de bergen rondom Barcelona en beschermde zo zijn nek en hoofd tegen insecten, kou en de wind. Al snel vroeg men waar je deze hippe hoofdbeschermers kon kopen en de originele BUFF® was ontstaan!

Binnen 3 jaar waren deze speciale hoofdbeschermers te koop in de rest van Europa. Vanaf dat moment bleef BUFF® continu innoveren. Vandaag de dag worden er diverse hoofdbeschermers, hoofdwarmers- en nekwarmers gemaakt voor hightech- en extreme sporters, maar ook voor zeer mode bewuste recreanten.
 

Huidige collectie

25 jaar later wordt er nog steeds non-conformistisch ontworpen met zeer veel aandacht voor details en kwaliteit. De collectie bestaat inmiddels uit nekwarmers, bandanas, balaclavas (bivakmuts), hoofdbanden, mutsen en petten. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan types door bijvoorbeeld het gebruik van Merino wol, speciale insect werende garens, UV beschermende stoffen, Coolmax en Polartec garens.

Het belang van hoofdbescherming

Buiten actief bezig zijn vraagt eigenlijk altijd om goede bescherming van hoofd en nek. We gaan hier niet uitweiden over het beschermen van je hoofd (huid) op zonnige, koude en winderige dagen, maar waarom draagt bijna iedereen een zonnebril op zonnige dagen, maar niet iedereen hoofd- of nekbescherming? Bij BUFF® hebben ze heel goed nagedacht over dit belang en daarom voor elk hoofd, weersomstandigheid, situatie, activiteit en seizoen een multifunctionele hoofdbeschermer ontwikkelt. Niet alleen zijn alle hoofd- en nekbeschermers uit de BUFF® fabriek functioneel, maar ook nog eens zeer trendsettend  en modebewust.

Dus hou je van motorrijden, fietsen, wandelen, hardlopen, trailrunning, wintersporten, bergsporten of ben je gewoon buiten actief of aan het werk? En doe je dat ongeacht het seizoen en door weer en wind? Ons advies: Koop een multifunctionele BUFF® en bescherm jezelf!
 

De voordelen op een rij

  • Een originele BUFF® is multifunctioneel te gebruiken (zie illustratie).
  • Lichtgewicht en compact op te bergen.
  • Insect werend (Soms met speciale insecten werende stof behandelt).
  • Biedt UV-bescherming tegen schadelijke straling van de zon.
  • Weert kou en wind.
  • Houdt je hoofd droog en voert transpiratievocht af.
  • Er zijn veel verschillende typen en maten beschikbaar.
  • Keuze uit verschillende dikten, bescherming en stoffen (o.a Polartec, Merinowol,  Coolmax, Insect-Shield en UV).
  • Veel hippe kleuren en unieke, moderne ontwerpen.

       

Bij Taurusoutdoor.nl

Wij bij Taurusoutdoor.nl gaan nooit meer de deur uit zonder BUFF®! Mocht je vragen hebben over onze collectie of wil je meer weten met betrekking tot het materiaal, onderhoud, maat of beschikbaarheid? Stuur dan een email naar info@taurusoutdoor.nl en wij reageren altijd binnen 24 uur!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »