Special: Bridgedale socks

  • Geplaatst op
Special: Bridgedale socks

Bridgedale socks is de specialist uit Noord-Ierland en producent van de perfecte technische sokken voor heel veel activiteiten, seizoenen en omstandigheden. Het assortiment bestaat uit duurzame, betrouwbare en specifieke sokken voor wandelaars, bergsporters, wintersporters, hardlopers en trailrunners. Er is keuze uit sokken voor iedere inspanning en weersomstandigheid. Zoek je echt goede sokken? Bridgedale!

Waar staat Bridgedale socks voor?

Bridgedale staat bekend om het produceren van, zoals de Engelsen zeggen, ‘cutting edge technology’ socks of sokken die gemaakt zijn met superieure, innovatieve technologie en die uiterst duurzaam en van zeer hoge (technische) kwaliteit zijn. Bij Bridgedale krijgt je heel veel waar voor je geld en koop je sokken met een lange levensduur.

Bridgedale is gevestigd in Noord Ierland waar de fabriek al bijna 40 jaar met heel veel passie de sokken ook produceert. Ze produceren de huidige sokkencollectie sinds 2012 met een moderne en efficiënte productielijn, maar er komt gelukkig ook nog steeds veel lokaal en specialistisch handwerk aan te pas. Zo wordt elke sok, door mensen die er al jaren werken, op kwaliteit gecontroleerd voordat ze in de verkoop terecht komen.

De huidige collectie

Bridgedale produceert momenteel meer dan 500 producten onderverdeeld in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Aangezien technologie aan de basis staat van hun succes is er veel focus op het continu verbeteren van de verschillende productieprocessen en materiaalgebruik. Bridgedale vindt dat iedere activiteit en omstandigheid zijn eigen specifieke sok verdient. Zo hebben ze de ideale mix van vezels gevonden voor gebruik in speciale sokken geschikt voor bijna iedere activiteit, intensiteit en weersomstandigheid.

 

Verschillende soorten en vezels

Momenteel zijn er specifieke sokken in de collectie voor wandelaars, bergsporters, hardlopers, trailrunners, wintersporters en casual gebruik. Daarnaast is binnen elke activiteit een brede keuze afgestemd op intensiteit en gebruik. Elke ‘sokkenlijn’ is ontwikkelt volgens de hoogste kwaliteitseisen van de meest veeleisende gebruikers. Het komt voor dat er een sok wordt ontwikkelt voor wandelaars die eerst minstens 500 kilometer door verschillende gebruikers in het veld moet worden getest.

Door het gebruik van zogenaamde ‘Fusion’ en ‘Fibre’ technologie is Bridgedale in staat om met een mix van natuurlijke en synthetisch vezels sokken te ontwikkelen die geschikt zijn om te dragen tijdens verschillende weersomstandigheden en verschillende intensiteit. Zo is Bridgedale een vaste leverancier van veel Britse en buitenlandse legeronderdelen.

 

Bridgedale bij Taurusoutdoor

Taurusoutdoor vindt Bridgedale sokken een ideale aanvulling op het assortiment. Het merk biedt een ruime keuze aan hoge kwaliteit sokken voor buitensporters zoals wandelaars, klimmers, alpinisten, trailrunners en hardlopers.  Mocht je een artikel missen of mocht er een maat niet beschikbaar zijn? Stuur dan een email naar info@taurusoutdoor.nl en wij reageren altijd binnen 24 uur!


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »