KARI TRAA Louise tights JAM dames

Nieuwe collectie!
€79,95
De Kari Traa Louise tights is een echte topkwaliteit sportbroek. Gratis bezorgd! Gratis ruilen of retour! Grootste Kari Traa collectie van NL!

KARI TRAA Louise tights NAVAL- blauw dames

Nieuwe collectie!
€79,95
De Kari Traa Louise tights is een mooie topkwaliteit sportbroek. Gratis bezorgd! Gratis ruilen of retour! Grootste Kari Traa collectie van NL!
De Kari Traa Louise 3/4 tights is een topkwaliteit hippe sportbroek. Gratis bezorgd, ruilen of retour! Grootste Kari Traa collectie van NL!

KARI TRAA Mathea Tee shirt NAVAL dames

Nieuwe collectie!
€39,95
Het Kari Traa Mathea Tee shirt is een sportief T-shirt voor vrouwen! Sneldrogend en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Mathea Tee shirt FLUSH dames

Nieuwe collectie!
€39,95
Het Kari Traa Mathea Tee shirt is een hip en sportief T-shirt voor vrouwen! Sneldrogend en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!
De Kari Traa Marit Tee is een mooi en zeer rekbaar sportshirt voor dames! Sneldrogend! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!
De Kari Traa Marit LS is een mooi en zeer rekbaar sportshirt voor dames! Sneldrogend! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Sjolvsagt Capri NIGHT dames

Laatste maat!
€44,95 €29,20
De Kari Traa Sjolvsagt Capri is een sportbroek met een mooi en hip design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Sjolvsagt Capri MAUVE dames

Sale
€44,95 €29,20
De Kari Traa Sjolvsagt Capri is een hippe sportbroek met een mooi design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!
De Kari Traa Sjolvsagt Tights is een hippe sportbroek met een mooi design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Tina Top PRISM dames

Nieuwe collectie!
€34,95 €22,70
De Kari Traa Tina Top is een nieuwe singlet met een mooi en hip design. Met mesh- ventilatie en ‘Racerback’ achterzijde. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Tina Tee shirt MAUVE dames

Sale
€39,95 €25,95
Het Kari Traa Tina Tee shirt is een zeer sportief en stijlvol uitziend sportshirt met mooie details en 4-way stretch. Gratis bezorgd, ruilen of retour!

KARI TRAA Marika Shorts GLASS dames

Sale
€59,95 €38,95
De Kari Traa Marika Shorts is een korte sportbroek met aparte binnenbroek. Veel comfort, sneldrogend en relaxed silhouette. Gratis bezorgd/ ruilen of retour!
De Kari Traa 'Kari FZ Fleece' voor dames is een klassieke, zachte en warme fleece. Grote collectie Kari Traa! Gratis bezorgd vanaf €29,-! Gratis ruilen & retour!

KARI TRAA Mathea Top WATER dames

Sale
€39,95 €25,95
De Kari Traa Mathea Top is een moderne tanktop voor vrouwen! Sneldrogend, tight fit en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Lise LS sportshirt NIGHT dames

Laatste maat!
€49,95 €34,95
De Kari Traa Lise LS is een modern, hip sportshirt voor dames! Sneldrogend en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »