KARI TRAA Marit Tee sportshirt EBONY dames

Nieuwe collectie!
€39,95
De Kari Traa Marit Tee is een mooi en zeer rekbaar sportshirt voor dames! Sneldrogend! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Marit LS sportshirt EBONY dames

Nieuwe collectie!
€49,95
De Kari Traa Marit LS is een mooi en zeer rekbaar sportshirt voor dames! Sneldrogend! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Sjolvsagt Capri NIGHT dames

Nieuwe collectie!
€44,95
De Kari Traa Sjolvsagt Capri is een sportbroek met een mooi en hip design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Sjolvsagt Capri MAUVE dames

Nieuwe collectie!
€44,95
De Kari Traa Sjolvsagt Capri is een hippe sportbroek met een mooi design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Sjolvsagt Tights MAUVE dames

Nieuwe collectie!
€49,95
De Kari Traa Sjolvsagt Tights is een hippe sportbroek met een mooi design. Sneldrogend en comfortabel. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Tina Top PRISM dames

Nieuwe collectie!
€34,95
De Kari Traa Tina Top is een nieuwe singlet met een mooi en hip design. Met mesh- ventilatie en ‘Racerback’ achterzijde. Gratis bezorgd/ ruilen/ retour!

KARI TRAA Tina Tee shirt MAUVE dames

Nieuwe collectie!
€39,95
Het Kari Traa Tina Tee shirt is een zeer sportief en stijlvol uitziend sportshirt met mooie details en 4-way stretch. Gratis bezorgd, ruilen of retour!

KARI TRAA Marika Shorts GLASS dames

Nieuwe collectie!
€59,95
De Kari Traa Marika Shorts is een korte sportbroek met aparte binnenbroek. Veel comfort, sneldrogend en relaxed silhouette. Gratis bezorgd/ ruilen of retour!

KARI TRAA "KARI" FZ Fleece NIGHT dames

Nieuwe collectie!
€49,95
De Kari Traa 'Kari FZ Fleece' voor dames is een klassieke, zachte en warme fleece. Grote collectie Kari Traa! Gratis bezorgd vanaf €29,-! Gratis ruilen & retour!

KARI TRAA Mathea Top WATER dames

Nieuwe collectie!
€39,95
De Kari Traa Mathea Top is een moderne tanktop voor vrouwen! Sneldrogend, tight fit en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Lise LS sportshirt NIGHT dames

Nieuwe collectie!
€49,95
De Kari Traa Lise LS is een modern, hip sportshirt voor dames! Sneldrogend en zeer rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Toril sokken Royal dames

Nieuwe collectie!
€10,95
De Kari Traa Toril sokken zijn hippe en vrolijke sportsokken (Crew: op de enkel). Gratis ruilen/retour! Grote Kari Traa collectie!

KARI TRAA Toril sokken GLASS dames

Nieuwe collectie!
€10,95
De Kari Traa Toril sokken zijn hippe en happy sportsokken (Crew: op de enkel). Gratis ruilen/retour! Grote Kari Traa collectie!

KARI TRAA Marit LS sportshirt PRISM dames

Nieuwe collectie!
€49,95
De Kari Traa Marit LS is een mooi en functioneel sportshirt voor dames! Sneldrogend en rekbaar! Gratis ruilen & retour! Grootste collectie in NL!

KARI TRAA Lise Tee shirt ROYAL- blauw dames

Nieuwe collectie!
€39,95
De Kari Traa Lise Tee is een leuk en zeer modern T-shirt. Goed ventilerend! Gratis bezorgd, ruilen of retour! Grote collectie Kari Traa!

KARI TRAA Nora Tee shirt CANDY dames

Nieuwe collectie!
€34,95
Het Kari Traa Nora Tee shirt is ontworpen voor sportieve activiteiten. Gratis bezorgd vanaf € 29,-. Altijd gratis ruilen/retour! Ruime collectie Kari Traa!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »