Klantenservice

Hoe kunnen wij helpen?

We staan je graag persoonlijk te woord om uitleg te geven, een toelichting te geven of gewooon te adviseren over gebruik of maat. Het kan soms voorkomen dat er bijvoorbeeld een maat of kleur niet beschikbaar is van je favoriete kledingstuk of dat iets niet geheel duidelijk is. Het kan helaas ook wel eens voorkomen dat er een artikel wordt geleverd met een productiefout of artikelen niet naar tevredenheid worden afgeleverd. Heel vervelend en wij willen daarom je vraag altijd beantwoorden, je tip serieus nemen en je klacht altijd naar tevredenheid oplossen. We willen dus goed naar je luisteren en een goede oplossing zoeken. In ieder geval kun je er zeker van zijn dat wij daarvoor altijd te bereiken zijn op onderstaande wijze:

  Telefoon

085-4019711
Tijdens kantooruren van ma-vrij 09:00-18:00. 

  E-Mail

Klantenservice: klantenservice@taurusoutdoor.nl

Informatie: info@taurusoutdoor.nl

U krijgt van ons altijd binnen 24 uur bericht terug.

  Postadres

Wij hebben geen fysieke winkel, maar zijn een 'Web-only' bedrijf.
Ons magazijn staat in Zoetermeer (Misi Fulfilment). 

Ons kantooradres (postadres) is: 
Dorpsweide 8, 2235EX, Valkenburg ZH.

TaurusOutdoor.nl BV.
Kvk nr.: 62501305
BTW nr.: NL854842779B01
EMail: info@taurusoutdoor.nl
 

         


NB. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (
www.sgc.nl).
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).
Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »